info@plava-promocija.com

Agencija - o nama

Agencija - o nama
PLAVA PROMOCIJA d.o.o. agencija za organizaciju manifestacija i promidžbu. Lanište 26, 10 020, MB: 081405381, OIB: 27326892154 Agencija osnovana sa ciljem za promociju ronilačkih aktivnosti i ponude u ronjenju.

 

PROMOCIJA - Promocija Hrvatske kao ronilačke destinacije, ronilačkih lokacija i ponude u ronjenju 

Promotivni projekt Pogled u plavo koji radimo već dugi niz godina promovira Hrvatsku kao destinaciju ronjenja, ponude u ronjenju, ljepote hrvatskog podmorja, ronilačke lokacije te općenito turističku ponudu područja gdje projekt gostuje.
Lokalni ronilački klubovi ili centri kroz besplatne probne urone promoviraju svoj rad, usluge i aktivnosti, te općenito ronjenje kao aktivnost koja produžuje turističku sezonu.

 

EDUKACIJA - Ronilačke radionice o sigurnosti u ronjenju, opremi za ronjenje i ronilačkim aktivnostima

Agencija je organizator 1. Hrvatskog ronilačkog kongresa i mnogih tečaja ronjenja kako u rekreativnom tako i u profesionalnom ronjenju. Educiramo djecu i mlade o sigurnosti na moru i pod morem, novitetima ronilačke opreme te podižemo svijest građana osobito djece i mladih o važnosti bavljenja sportom kao preduvjetu za zdraviji, a time i kvalitetniji život. 

 

EKOLOGIJA - Zaštita podmorja, ekološke radionice i organizirane akcije čišćenja podmorja, rijeka i jezera

Čišćenje bez granica - u organizaciji Agencije ekološke akcije čišćenja podmorja i priobalja te educiramo građane o važnosti očuvanja prirode i okoliša.

Kontaktiraj nas